Betonlook pvc is modern en praktisch 

Betonlook tegels vormen een prima basis voor iedere inrichting en woonstijl. De rustige en neutrale kleuren kunnen prima gecombineerd worden met vele kleuren meubilair en woonaccessoires. Betonlook PVC tegels geven de vloer een robuuste en elegante uitstraling. Wij hebben een grote collectie tegels voor u klaar staan in vele kleuren en formaten, zodat u altijd de perfecte keuze kunt maken voor uw vloer en interieur. Bovendien zijn de PVC betonlook tegels duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Dat maakt deze tegels tot de ideale keuze   voor stijlvolle en praktische woningen van vandaag.

Kleuren

Wij bieden een ruime selectie betonlook PVC tegels in diverse kleuren aan. Voor een lichte sfeer in huis kunt u kiezen voor crème wit, beige of lichtgrijs. Als u een elegante uitstraling wilt creëren, raden wij aan om voor een donkere tint met bruin of antraciet te kiezen. Wat uw voorkeur ook is, wij hebben het allemaal op voorraad.

Robuust

Grote tegels met fijne texturen zorgen voor een rustige en hoogwaardige vloer die ook geschikt is voor vloerverwarming.

Geschikt voor iedere ruimte

Betonlook tegels lenen zich uitstekend voor verschillende ruimtes in huis en zijn passend bij diverse woonstijlen. Uitermate geschikt voor het creëren van een tijdloze uitstraling en de mogelijkheid tot het makkelijk veranderen van de inrichting.

Sfeer met betonlook

Bekijk leuke voorbeelden met pvc vloeren overal in huis.

Kom naar de showroom voor onze gevarieerde collectie betonlook PVC

Wilt u onze betonlook tegels met eigen ogen zien en ervaren hoe echt de tegels op beton lijken? Kom dan langs in onze showroom en bekijk onze ruime collectie in onze vernieuwde showroom. Naast een ruime keuze aan houtsoorten, hebben wij tevens houtlook tegels in eigenwijze vormen voor een speciaal legpatroon. Bij Roba vindt u écht wat u zoekt. Naast onze fraaie collectie houtlook hebben we ook nog een ruim aanbod in overige moderne tegellooks in onze showroom. Wilt u andere fraaie tegellooks bekijken? Bekijk ook betonlook, natuursteenlook of XXL PVC.

Bekijk collecties PVC betonlook 

Onder een overzicht uit onze ruime collectie PVC tegels in een betonlook uitvoering. Stuk voor stuk aansprekende series met hoogwaardige producten van de beste merken. PVC vloeren zijn duurzaam en geschikt voor zware belasting en intensief gebruik.